Parlar del començament de Bucària és parlar d’il·lusió, d’entrega, de sacrifici, de perseguir un somni malgrat les traves que es troben al camí.

El treball extenuant de la terra on les hores treballant de sol a sol creen un temps preciós prop dels teus. Però un somni és un somni i així va començar el camí de la nostra família.

En un paratge espectacular, amb una climatologia favorable, apostarem per la producció d’oli, però no d’un oli qualsevol, sinó un dels millors olis gourmet del territori valencià.

Després de dècades d’esforç el somni per fí es va fer realitat i Bucària és hui en dia un dels olis mes apreciats pels consumidors tant d’Espanya com de l’estranger. Un oli ecològic, ric en matisos i aromes i d’una qualitat excepcional.

T’invitem a visualitzar un vídeo sobre la producció en la nostra almàssera

El cultiu ecològic junt amb l’extracció en fred conferixen al nostre oli atributs ideals per a consumir en cru amb carn, peix, verdures fresques, cremes, sopes fredes i pa

Destacat per els seus aromes frutats a oliva verda, herba fresca, tomaca i poma

Entrada en boca dolça amb un lleuger picant, complex, equilibrat i molt fluid

Bucària obté una Medalla d’Or en el Concurs Internacional Olive Japan 2018, davant de més de 700 referències d’oli del món

Reconeixement obtingut amb el nostre Oli d’Oliva Verge Extra Ecològic d’Arbequina