HISTÒRIA
Parlar del començament de Bucària és parlar d’il·lusió, d’entrega, de sacrifici, de perseguir un somni malgrat les traves que es troben al camí.
El treball extenuant de la terra on les hores treballant de sol a sol creen un temps preciós prop dels teus. Però un somni és un somni i així va començar el camí de la nostra família.
En un paratge espectacular, amb una climatologia favorable, apostarem per la producció d’oli, però no d’un oli qualsevol, sinó un dels millors olis gourmet del territori valencià.
Després de dècades d’esforç el somni per fí es va fer realitat i Bucària és hui en dia un dels olis mes apreciats pels consumidors tant d’Espanya com de l’estranger. Un oli ecològic, ric en matisos i aromes i d’una qualitat excepcional.
COLLITA I ALMASSERA PROPIA
T’invitem a visualitzar un vídeo sobre la producció en la nostra almàssera

EL NOSTRE OLI
El cultiu ecològic junt amb l’extracció en fred conferixen al nostre oli atributs ideals per a consumir en cru amb carn, peix, verdures fresques, cremes, sopes fredes i pa
NOTES DE CATA
Destacat per els seus aromes frutats a oliva verda, herba fresca, tomaca i poma
Entrada en boca dolça amb un lleuger picant, complex, equilibrat i molt fluid
MEDALLA D'OR OLIVE JAPAN 2018